Forumregels

Ga naar beneden

Forumregels

Bericht van Leentje op do aug 23, 2012 8:14 pm

Door deel te nemen aan dit forum, verklaar jij je automatisch akkoord met onze richtlijnen.
Deze richtlijnen zijn niet definitief, en kunnen te allen tijde - hetzij op initiatief van de beheerder, hetzij op verzoek van de leden - worden aangepast.

Vele onderwerpen van ons forum zijn niet zichtbaar voor gasten, om alles te kunnen zien moet je geregistreerd zijn.

Een forum is een virtuele ontmoetingsplaats, waar je je mening kwijt kan over een bepaald onderwerp, of zelf een te bediscussiëren onderwerp kan aanbrengen.
En net als bij een gewoon gesprek zijn er een aantal (beleefdheids)regels die ervoor zorgen dat de communicatie voor iedereen aangenaam verloopt.

Algemeen is het aangewezen bij een nieuwe registratie zich even voor te stellen op het daartoe behorende subforum.

1. Forum regels

Je account zal verwijderd worden zonder enig bericht als:


- je niet binnen één week jezelf hebt voorgesteld. Het is dus aangewezen zich even voor te stellen.
- drie maand na het voorstellen niks meer hebt laten horen van je.

a. Berichten moeten geplaatst worden in de daarvoor bedoelde fora. Nieuwe subfora kunnen altijd aangevraagd worden
Gebruikers dienen hun berichten zo te formuleren dat direct duidelijk is wat ermee bedoeld wordt, ook de titel dient aan te geven waar het bericht betrekking op heeft.

b. Gebruikers dienen hun berichten zo te formuleren dat deze respectvol zijn ten aanzien van de andere gebruikers. Kwetsende berichten of andere vormen van beledigingen zijn niet toegestaan.

c. Gebruikers dienen rekening te houden met de soort bezoekers op dit forum. Het plaatsen van aanstootgevende teksten, plaatjes etc. wordt niet getolereerd.

d. Quoten is alleen toegestaan wanneer dit een functie heeft, niet gerelateerde regels in de quote dienen verwijderd te worden.

e. Spam is onder geen beding toegestaan.

f. Het is op het forum niet toegestaan om reclame te maken zonder dit te overleggen met de admin en/of moderators.
Publiciteit

g. De admin behouden zich het recht voor om berichten en onderwerpen zonder notificatie aan de gebruiker te verwijderen of te bewerken. Berichten met aanstootgevende, laster, spam etc. worden naar eigen inzicht verwijderd. Het bepalen of iets valt onder deze categorie wordt bepaald door de beheerder en niet door de gebruiker.

Aansprakelijkheid: De gepubliceerde onderwerpen of posts vallen niet onder de verantwoordelijkheid van de eigenaar of moderators van dit forum. Elke aansprakelijkheid is van de poster zelf.

Je kan als auteur van een posting nooit aanspraak maken op een vergoeding of je beroepen op het auteursrecht.

Het volledig kopiëren(zonder bronvermelding)van een artikel is in strijd met het copyright en is dus niet toegestaan.De gepubliceerde onderwerpen of posts vallen niet onder de verantwoordelijkheid van de eigenaar of moderators van dit forum. Elke aansprakelijkheid is van de poster zelf


i. Racisme - op welke manier dan ook - hoort niet thuis op deze fora, en is grond voor onmiddellijke weigering van de gebruiker die inbreuk pleegt op deze regel. Wij pleiten voor verdraagzaamheid over alle grenzen van rasverschillen, geslachten en/of meningen.

j. Inbreuken:
Bij het vaststellen van meerdere inbreuken door dezelfde persoon, zal die gebruiker voor korte of langere tijd geband worden.

k. De aanmaak van valse identiteiten of alle pogingen tot het misleiden van anderen door het gebruik van misleidende identiteiten bij het versturen van berichten via de forums is verboden. Dit zal altijd leiden tot een onvoorwaardelijke/definitieve ban.

l. Het is strikt verboden informatie die hier gepost wordt aan derden verder te geven. Personen die dit doen zullen uit de registratie gewist worden.


2. Onderschrift / Handtekening

Onderschriften mogen maximaal bestaan uit 5 regels tekst.


3. Avatars


a. Gebruiker is toegestaan om een avatar te gebruiken. Gebruiker heeft de mogelijkheid om een avatar te linken vanaf een andere site. Ook avatars die niet voldoen aan onze eisen zullen gewist worden. Op ons phpBB forum zijn enkele honderden avatars vrij te gebruiken.

b. Gebruikers avatar moet voldoen aan de volgende eisen: De avatar mag niet groter zijn dan 100x100 pixels, mag animatie bevatten, mag niet groter zijn dan 10kb en moet een hoge constante verbinding hebben in geval van linking.

4. Account / Profiel


a. Een account op het forum is persoonsgebonden en mag onder geen beding uitgeleend of worden gebruikt door een andere gebruiker dan de oorspronkelijke aanvrager.

b. Een account wordt herkend aan een uniek nummer en gebruikersnaam. Een gebruiker mag zijn gebruikersnaam niet laten veranderen, tenzij hier gegronde reden voor zijn.

c. De admin behoud het recht om een inactief account welke tenminste 6 maanden niet is gebruikt zonder notificatie te verwijderen.

d. Registraties van personen met een "niet geldig" e-mail adres worden niet toegestaan. Het adres moet dus wel degelijk werken.

e. Je account zal op non actief gezet worden zonder enig bericht als:
- drie maand na het voorstellen niks meer hebt laten horen van je.

avatar
Leentje
Admin

Aantal berichten : 792
Registratiedatum : 23-08-12
Leeftijd : 31
Woonplaats : Moorsel

http://babbeltjesforum.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum